NYTT FRA SVELVIK RK

Nye medlemmer tatt opp i Svelvik rk

presidentens mål:

 2021/2022 i Svelvik

 

Planer

                            Tilbake til fremtiden?

Samle medlemmene til fysisk samvær

Bedriftsbesøk med felles transport

Møte mellom generasjoner----mulighet for samarbeid med 10 klassetrinn som har valgfaget

 «Innsats for andre»

Beholde alt som medlemmene er fornøyde med     

Litauen prosjektet og veien videre.

Sosiale samvær med ledsagere

Mål

Beholde alle medlemmene og ønske nye velkomne

Minst 2 besøk til bedrifter, felles transport så sant det er ønskelig

Gjennomført minst 2 åpne Rotary-møter med temaer som vi vil dele med flere enn bare medlemmene.

Gjennomført sosiale sammenkomster for medlemmene og ledsagere.

 

Delmål 1. ønske alle medlemmene velkomment hjem til meg 2021 kl.18.00

Delmål 2. overlate kjedet til Thore Steffensen sommeren 2022 og vite at jeg gjorde mitt beste for Svelvik Rotary i mitt presidentår.


Svelvik Rotary har gitt refleksvester til alle kommunens 1.klassinger.


Her er bilde fra Tangen skoleTur til bjørneparken

Torsdag 28 juni hadde Svelvik Rotary invitert til sommertur i samarbeid med Svelvik Læringssenter. 35 personer av store og små

svelvikinger hadde avreise fra Samfunnshuset i turbuss fra Brandtsgård. Et stopp på veien med servering av hjemmebakte boller og

medbrakt kaffe og saft. Ved ankomst til Bjørneparken ble alle ønsket velkommen og deretter var det duket for hele fire timer til

opplevelser for hele gjengen. Det ble virkelig en flott dag i spennende omgivelser. Før vi tok fatt på hjemreisen, var det full bespisning 

på MC Donald i Flå. avslutter som vi gjorde da vi skrev stil på barneskolen: alle hadde hatt en fin dag.


vedhogst

Dette er hva vi driver med når vi har hogstkvelder. Mange flotte kvelder med mye godt arbeid.
Vi hadde totalt vel 800 sekker på lager, av disse er  ca 500 solgt i høst. 
Hilde Holm fikk Rotary`s høyeste utmerkelse.

I forbindelse med Svelvik Rotaryklubbs årlige sommermøte på Batteriøya onsdag 22. juni, ble Hilde Holm tildelt Paul Harris Fellow utmerkelse. Paul Harris Fellow er den høyeste utmerkelse Rotary International tildeler enkeltpersoner, og det var altså Svelvik Rotaryklubb som sto for den høytidelige tildelingen – denne gangen i friluft! Utmerkelsen henger høyt, og det kan gå flere år mellom hver gang rotaryklubben i Svelvik finner kandidater som oppfyller vilkårene.

Hilde Holm er kjent av svært mange i Svelvik og hun fikk denne utmerkelsen ikke bare for sitt viktige arbeid som leder forFrivillighetsentralen, men også for sitt engasjementi lokalsamfunnet gjennom mange år, som for eksempel Vokalis, Den gode Hensikt, Eikven.17 og på en rekke andre områder.

Vi gratulerer Hilde – dette var fullt fortjent!

På bildet ser vi Hilde Holm omkranset av president Berit Bøhmer, Helge Pettersen og Svenn Oddli.
NYE MEDLEMMER I SVELVIK ROTARY 27 APRIL 2016

Så var det høydepunket kommet hvor 3 nye rotarianere skulle innlemmes i klubben vår. Tore presenterte alle tre siden han er fadder for dem alle. Litt om de tre ble også sagt, men dette skal de selv få presentere senere. President Berit kunne så feste nålen på jentene, et bevis på at de nå er fullverdige medlemmer av Rotary. 


Fra venstre ser vi President Berit, sekretær Jarle, Bente Naasen Furru, Ann Kathrin Naasen, Benedicte Naasen Rolund og fadder Tore.


Her får jentene det synlige bevis på at de nå er fullverdige roterianere.Berit kunne ønske velkommen til 23 medlemmer, noen med ektefelle, reflektant Bente Naasen Furu, Svelviksposten og sist, men ikke minst Andreas Bjørnstad med foreldre. 

Kveldens hovedgjest var Andreas Bjørnstad, en fargerik 18 åring. Andreas ble tidlig oppdratt til å greie seg selv. Han skulle ikke stoppes av sitt handicap som er lammelse i bena. Han prøvde seg i alle slags idrettgrener som fotball, håndball og turn, men lyktes naturlig nok svært dårlig. En tilfeldighet gjorde at han som 9 åring prøvde seg i bassenget, noe som viste seg å bli en lykke for han. Andreas setter seg høye mål, så høye at han knapt når dem. På denne måten har han alltid noe å strekke seg etter. Av hans merittliste kan nevnes 40 MN gull, 20 NM sølv, på sitt første EM i 2014 tok han sølv på 400 m. fri, og ikke nok med det så tok han sølv i sin første VM deltakelse i 2015, helt fantastisk. Dette ble kronet med at han ble årets idrettsutøver i Buskerud for 2015. Som vi skjønner er Andreas en meget seriøs idrettsutøver. Samtidig er han en sprudlende ungdom med sans for humor. En periode hadde han stor moro av å sjokkere med de underligste hårfrisyrer. Hans neste store mål er OL i Rio høsten 2016. I den anledning hadde Svelvik Rotary ved president Berit gleden av å overrekke Andreas en sjekk på kr 10 000, et bidrag på veien til OL.  

 

Foto: Svelviksposten


Under Svelvikdagene, lørdag 8.august 2015 hadde Svelvik Rotary stand i Storgt. Vi satte opp teltet som boxen innholder og stilte ut alle effektene inne i teltet. Det var mange som besøkte vår stand, vi delte ut brosjyrer om Shelterboxen og om Rotary. Vi samlet inn 3550 kr til neste års Shelterbox. En fin måte å reklamere for Rotary og for Shelterboxen.


Svelvik Rotaryklubb kunne lørdag 13 juni feire sin 50-årsdag med festmiddag på Berger gård, i flott selskapslokale og bevertning av meget høy kvalitet. Hele 53 rotarianere med innbudte gjester deltok på markeringen, der også Svelviks ordfører Jonn Gunnar Lislelid var tilstede og overbrakte gratulasjoner og hilsener fra Svelvik kommune. Blant andre gjester var guvernøren for Rotarydistriktet, samt presidentene for fadderklubben Drammen Syd-Vest og klubbene Sande og Hurum. En verdig markering av en høyst oppegående Rotaryklubb i Svelvik, bestående av vel 40 medlemmer.

PHF utdeling.
Rotary venner og venner av Rotary
Vi har tidligere i kveld hørt Sverre si at det er en gjenomgående positiv holdning i klubben, det er aldri vanskelig å få et ja når noen blir spurt. Slik skal det vel være når man er rotaryaner, det forventes vel av en. Allikevel er det slik at noen utmerker seg.
Styret i Svelvik Rotary har kommet frem til at det er en Rotaryaner blant oss som fortjener en ekstra påskjønnelse da han gjennom mange år har stilt opp litt ekstra for klubben. Først i forbindelse med vedprosjektet vårt ved å stille lagerplass til disposisjon og siden i forbindelse med Litauenprosjektet ved at han har latt klubben få benytte lokaler til sortering og lager av klær og utstyr. Han har også ordnet med transport ved å låne ut biler i forskjellige sammenhenger, Han var president klubben i 2004 -2005.
Det har vel gått opp for de fleste hvem jeg snakker om, og jeg ber Gunnar Helgerud om komme frem
På grunn av din mangeårige innsats i klubben når det gjelder de to prosjektene jeg allerede har nevnt og din alltid positive innstilling til å ta et oppdrag, slik som når du har stilt opp som julenisse for barna i Linkausiai, ønsker klubben å gi deg utmerkelsen Paul Harris Fellow. At du også utforer en meget viktig jobb i lokalsamfunnet vårt, teller også til din fordel.

Gratulerer så mye Gunnar.
Vi utbringer en skål for klubbens nyslåtte Paul Harris Fellow. 


   

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Fabrikkjordet
Adresse: Storgaten 102 D
Postnummer: 3060
Sted: Svelvik
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no


Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...